Оголошення щодо пільгового проїзду

Авторkpnu

Оголошення щодо пільгового проїзду

Шановні студенти!

Відповідно до Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I – IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 1999 р. № 541 (зі змінами), з 01.10.2014 пільговий проїзд у поїздах міжміського сполучення студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, незалежно від форм власності, буде оформлюватися в разі, коли статус студента підтверджуватиметься даними, що містяться в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (далі – ЄДЕБО).

     Із зазначеної дати студенти, дані студентських квитків яких будуть відсутні (та/або некоректні) в ЄДЕБО, не матимуть можливості реалізувати право на пільговий проїзд у залізничному транспорті.

Перевірити дані студентського квитка можливо на сайті ДП «Інфоресурс» у розділі «Запити» :

(http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html).

Інструкція для перевірки:

  1. Для перевірки внесення в Єдину базустудентського квитка необхідно перейти на форму з назвою «Перевірка студентського/учнівського квитка за даними ЄДЕБО», заповнити поля форми та для отримання результату натиснути кнопку «Надіслати запит». Якщо поля внесені некоректно або особу не внесено в Єдину базу, буде виведено повідомлення  «Статус документа – не знайдено», в іншому разі буде виведено інформацію щодо студентського квитка.
  2. У разі виявлення будь-яких розбіжностей прохання звертатися в деканат.

Про автора

kpnu administrator