Науково-практична конференція “Методика викладання філологічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах України”

Авторkpnu

Науково-практична конференція “Методика викладання філологічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах України”

Міністерство освіти і науки України

Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Факультет іноземної філології

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі IІІ Регіональної науково-практичної конференції “Методика викладання філологічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах України”.

Конференція відбудеться 23 жовтня 2014 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка.

Реєстрація учасників конференції 23 жовтня з 9:00 до 10:00 год. у вестибюлі головного корпусу університету (вул. Огієнка, 61).

Матеріали тез публікуватимуться до початку конференції. Робочі мови конференції: українська, російська, англійська, німецька,французька, польська.

Наукова проблематика конференції:

  • лінгвопрагматичне вивчення мовних одиниць
  • теорія і практика перекладу
  • методичні аспекти викладання іноземної мови і світової літератури в освітніх навчальних закладах різного рівня і типу

Для участі в конференції просимо надіслати електронною поштою до 29 вересня 2014 р. заявку, в якій вказати тему, інформацію про автора (прізвище, ім’я, по батькові, науковий ступінь і вчене звання, місце роботи, телефон, E-mail) і тези доповіді обсягом 2-4 повних сторінок. Вартість публікації тез – 25 грн. за сторінку (публікації для учасників, що мають науковий ступінь доктора наук, здійснюються безкоштовно), організаційний внесок – 25 грн.

Контакти: тел. 0384933361; 0673599310; 0503764701;

E-mail: tetyana.petrova@hotmail.com

Про автора

kpnu administrator